Elinks

Tintin i jo (Tintin et moi)

Any:
2003
Categories:
Documental
Generes:
Biografia
Descripció:
Duració: 74 minuts. - Mida: 740 mb.

Direcció: Anders Østergaard País producció: Dinamarca Una producció entre Angel Production (Dinamarca) i Moulinsart SA (Bèlgica) en coproducció amb Periscope Productions SA (Bèlgica), Dune (França), Leapfrog (Suïssa), RTBF (Bèlgica) i AVRO (Països Baixos) escrita i dirigida per Dane Anders Østergaard.

El rodatge d'aquest documental va començar el primer de juliol de 2002. La pel·lícula va tirar endavant gràcies al suport de la Fondation Hergé. La pedra angular del film és la conversa en profunditat que Hergé va mantenir al llarg de diversos dies de l'any 1971 amb l'escriptor i en aquell temps encara estudiant Numa Sadoul. Al llarg d'aquesta entrevista, Hergé assenyala amb claredat com les al·lusions i la psicologia subjacent de Tintin estaven íntimament relacionats amb les tensions de la seva vida privada. Aquestes converses, de les quals es van conservar 14 hores de material sonor, constitueixen la columna vertebral del documental.

Aquesta pel·lícula és una espècie de biografia èpica, construïda al voltant dels enregistraments fets per Numa Sadoul. Especialment centrat en fer una mirada a la relació entre els còmics creats per Hergé i la necessitat humana d'expressar-se artísticament. "Tintin i jo" dóna la paraula al desaparegut artista per a que faci un autoretrat en clau íntima. Per moments, el rodatge d'actualitat es barreja amb les imatges d'arxiu.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Tintin i jo 2003 2008-07-16 17:40:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.