Elinks

Timecode

Any:
2016
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Curt, Drama
Descripció:
DURADA: 15 minuts. - MIDA: 511 MB

PAÍS: Catalunya PRODUCCIÓ: Juanjo Giménez Peña, Daniel Villanueva, Arturo Méndiz DIRECCIÓ: Juanjo Giménez Peña GUIÓ: Pere Altimira, Juanjo Giménez Peña GÈNERE: Drama / Curtmetratge REPARTIMENT: Lali Ayguadé, Nicolas Ricchini, Vicente Gil, Pep Domènech

Luna i Diego són els guardes de seguretat d'un pàrquing. Diego fa el torn de nit, i Luna, de dia. No cal explicar gaire cosa més, excepte que el curt del barceloní Juanjo Giménez narra l'inici d'alguna cosa entre aquests dos personatges a través d'una manera de comunicar-se amb notes, cites enigmàtiques i les filmacions de les càmeres de seguretat que resulta imprevista, alhora que atrapa i sorprèn l'espectador.

"Timecode" és una peça de 15 minuts que fa un ús molt atractiu de la música, el ritme, la coreografia i el temps. La carrera d'aquest curtmetratge va començar amb una Palma d'Or a Canes, que no és poca cosa, i podria acabar amb un premi Oscar, que seria el final perfecte per arrodonir aquests més de 50 premis que acumula, en què també hi ha un Gaudí i un Goya, entre molts d'altres. S'ha estrenat a més de 600 sales dels Estats Units amb un èxit espectacular i s'ha convertit en un autèntic fenomen artístic i de taquilla.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Timecode 2016 2017-03-12 13:58:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.