Elinks

Gala Patinatge català (Salou 2016)

Any:
2016
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports, Música, Musical
Descripció:
DURADA: 56 minuts. - MIDA: 676 megues Còdec vídeo: Còdec àudio:

La Gala de Campions mostra la força del patinatge artístic català a Salou.

Mes de 200 patinadors de tota Catalunya van participar, aquest passat diumenge dia 11 de desembre, a la dotzena edició de la Gala de Campions de patinatge artístic que va tenir lloc al Pavelló Municipal de Salou.

La Gala de Campions, organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patí Salou amb la col·laboració de la Federació Territorial de Patinatge de Tarragona, va ser un èxit total tant a la pista com a les graderies, on es van reunir més d'un miler de persones.

Entre elles, nombroses autoritats, encapçalades pels alcaldes de Salou i Cambrils, Pere Granados i Camí Mendoza, aquesta última també membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Patinatge. Amb ells, els regidors d'Esports, Começ i Seguretat Ciutadana de Salou, Dani López, Martina Fornier i David González; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; els vicepresidents de la FCP i representants territorials de Tarragona i Lleida, Rafel Serrano i Toni Guiu; el president del Comitè de Patinatge Artístic de la FCP, Eduard Casals; el delegat territorial d'Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joan Plana; i la presidenta del Club Patí Salou, Consol Ros.

Després d'una exhibició de benvinguda dels patinadors del CP Salou, la Gala va començar amb una primera part protagonitzada per catorze patinadors i culminada pel grup de xou màster del Reus Deportiu. A la segona part van haver-hi vint-i-dues actuacions més, entre elles les de les dues grans estrelles individuals del patinatge català, la campiona d'Europa i bronze mundial Mònica Gimeno i el subcampió d'Europa Pere Marsinyach, i dels dos grups xou grans campió i subcampió del món, el CPA Olot i el CEPA Girona.

A l'acabar la Gala es va fer un reconeixement a onze dels patinadors catalans que el passat mes de novembre van participar al Mundial de Novara: Carla Escrich (CPA Caldes d'Estrach, 6a en Júnior Femení Llliure), Eloi Canals (CPA Calella, 6è en Júnior Masculí Lliure); Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet, 8è en Sènior Masculí Lliure); Pere Marsinyach (Foment Cardoní, 5è en Sènior Masculí Lliure); David André (CP Parets, 3r en Júnior Masculí Lliure); Mònica Gimeno (CP Mollerussa, 3a en Sènior Femení Lliure); els Grups Xou Petits del CPA Ripollet (9è amb 24 hores) i el CPA Aldea (4t amb M'has de dir alguna cosa); i els Grups Xou Grans del CPA El Masnou (5è del món amb Cos d'arbre) i del CEPA Girona (2n amb Mitjanit) i el CPA Olot (1r i desè títol mundial amb Treu- me d'aquí).

El proper dilluns 26 de desembre, dia de Sant Esteve a les 13.30 hores, la Gala de Campions serà retransmesa en diferit pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Gala Patinatge català (Salou 2016) 2016 2017-01-09 00:09:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.