Elinks

Defensant l'enemic

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Acció, Crim, Thriller
Descripció:
Producció Televisió de Catalunya, Fausto Producciones, Telecinco i Skyline Direcció: Gerry Lively Guió: Ken Lamplugh i John B. Weidner Director fotografia: Rafa Lluch i Chistof Wahl

Intèrprets: Chazz Palmentieri (Lee Maxwell), Lluis Homar (Mark Graver), Til Schweiger (John Ridley), Cristina Brondo (Catherine), Gustavo Salmerón (Rogelio), Cristina Piaget (Lareina), Khan Bonfils (Ozu), Luis Decosta Johnson (Aames) i Irene Montalà (Anna)

A una ciutat californiana, la governadora Lonsdale y el seu equip de seguretat, dirigit per John Ridley, són atacats en un carreró. L'home és testimoni de com un assassí acaba amb la vida de la seva protegida d'un tret. Quatre anys després, la mort de Lonsdale segueix turmentant-li. Inesperadament, Ridley rep la visita del seu antic cap Mark Graver, qui li ofereix una feina per protegir a un important testimoni del govern. Després d'acceptar la proposta, Ridley viatja a Barcelona, on es troba amb Lee Maxwell, el seu nou protegit. Quan arriba a l'hotel, on el testimoni es custodiat per varis agents del govern, Ridley descobreix que Maxwell és l'assassí de Lonsdale. En un atac d'ira, Ridley s'abalança contra ell i acaba sent reduït per força. Graver li explica que la seva comesa consisteix en mantindre viu a Maxwell durant tres dies i que el seu propi testimoni va demanar expressament que fos ell el seu guardaespatlles. La situació es complica quan dos sicaris de la organització que Maxwell va a delatar pretenen assassinar-lo abans que testifiqui.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Defensant l'enemic 2008 2008-07-02 00:35:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.