Elinks

El documental - Resuns

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 52 minuts. - MIDA: 544 MB

El títol original, "Resuns", significa "ecos". La pel?lícula explora la diversitat, el so i la melodia del romanx, una de les quatre llengües oficials a Suïssa, parlat només per una minoria.

Aquesta pel?lícula ofereix una mirada sobre el romanx, una llengua enclavada a les muntanyes, tan a prop i tan lluny alhora. La seva música ressona, barrejada amb els sons de la natura que l'envolta. Quatre retrats creuats li esbossen un rostre. Els textos d'un escriptor, els jocs d'un nen, les cançons d'una actriu, i la història d'una dona que l'ha après pel seu amor per un home, en dibuixen els seus contorns i matisen la seva melodia al ritme de les valls i de les estacions.

"Resuns" o els ecos lentament minvants d'una llengua que ressona sempre una mica menys fort, sempre una mica més lluny i que ens recorda que la identitat també es forja per la veu, l'elecció de les paraules i les seves sonoritats. La nostra adhesió a una llengua passa les fronteres i planteja qüestions universals. Un retrat íntim i poètic d'una minoria en l'època de la globalització.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El documental - Resuns 0000 2015-10-31 01:13:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.