Elinks

La Indoxina més salvatge

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 52 minuts,. - Mida: 695 MB c/capítol aprox.

Aquesta sèrie espectacular viatja a través de la península amb més diversitat del món. De Malàisia a sud-oest de la Xina, de Vietnam a Cambodja i Tailàndia aquesta vasta àrea inclou paisatges excel?lents, ciutats històriques, selves tropicals i exèrcits d'animals. Amb manglars i muntanyes, elefants pigmeus, tortugues i aus rares no és estrany que la paraula "megadiversitat" ara s'atribueixi a les diferents parts d'aquesta regió.

Al sud-oest de la Xina i l'est de l'Índia es troba la península asiàtica d'Indoxina, que és la llar d'algunes de les meravelles naturals més impressionants. Els viatges de "La Indoxina més salvatge" a través d'aquest lloc exòtic, comença per Malàisia, que abasta l'illa gegant de Borneo - terra de majestuosament lànguids orangutans i cocodrils d'aigua salada, després viatja al nord de Tailàndia, que és on es troba el cor d'Indoxina, la llar de diverses espècies com ara macacos de cua llarga que sobreviuen en aquesta terra de geografia extrema.

El següent és Cambodja, que deixa muts a molts amb el seu regne de l'aigua i com a resultat és colpejat anualment per un enorme monsó; Els elefants asiàtics i la pitó birmana habiten aquest lloc místic. Veure com la vida ha tornat a lluitar en el Vietnam devastat per la guerra, que conté el 10% de les espècies del món. I després, dins d'un enclavament del sud-est de l'Himàlaia trobem el jardí secret de la Xina, on hi ha la meitat de totes les aus i els mamífers xinesos.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 La Indoxina més salvatge Completa!! 0000 2015-10-01 21:40:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.