Elinks

Edgemont

Any:
2001
Categories:
Sèrie
Generes:
Drama, Família
Descripció:
Dades artistiques Creador: Ian Weir Actors: Mark: Dominic Zamprogna Jennifer: Sarah Lind Laurel: Kristin Kreuk Anika: Vanessa King Erin: Elana Nep Craig: Micah John Gardener Chris: P. J. Prinsloo Kat: Meghan Black Shannon: Grace Park Scott: Miles Ferguson

La Laurel és la nova, a l'Anika li encanta embolicar la troca, en Mark és el noi amb qui totes voldrien sortir, la Jennifer és un encant, en Craig és l'idealista, en Chris va de dur, la Kat és rebel per naturalesa, l'Erin és molt influenciable, l'Scott és un bon amic i la Shannon sap el que vol. Però tots tenen una característica en comú: estudien al mateix institut. "Edgemont": no faràs campana!

A l'institut t'enamores, et preocupes per aquell examen que no hi ha manera d'aprovar, fas amics, vius noves experiències, et perds, et tornes a trobar, però vius uns anys que segur que mai oblidaràs. "Edgemont" parla d'aquests anys a l'institut i els protagonistes d'aquesta sèrie canadenca podrien ser els teus companys.

"Edgemont" es va emetre per primera vegada l'any 2000 i va tenir tan bona acollida al Canadà que ja se n'han rodat cinc temporades i s'ha emès a països com els EUA, Grècia, Irlanda, Holanda o el Regne Unit. I és que el secret de l'èxit d'aquesta sèrie és que parla de temes universals i de problemes que tenen els joves de tot el món; per tant, qualsevol jove pot sentir-se identificat amb el que els passa als personatges d'"Edgemont". A més a més, el càsting de la sèrie és molt bo i, al contrari que altres sèries d'aquest estil, presenta uns personatges molt realistes. En aquest institut no són tots guaperes, rics i encantadors. Els nois i les noies d'"Edgemont" podrien ser el teu millor amic o aquella noia que tant t'agrada i va a primer de batxillerat. Són nois i noies que podrien anar al teu institut.

Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada 2001 2008-06-26 19:14:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.