Elinks

El bombardeig d'Alemanya

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Guerra, Història
Descripció:
Els Estats Units van entrar a la Segona Guerra Mundial amb una nova arma: un bombarder amb el qual creien que decidirien els combats des de la distància, sense el cruent contacte cara a cara de les batalles terrestres. Els americans hi arribaven també brandant l'estendard de la moralitat, decidits a fer una guerra neta que no tingués els civils com a objectiu. Però la Segona Guerra Mundial es va convertir en la primera guerra total en què es van enfrontar societats senceres.

La distinció entre combatents i civils es va difuminar, sobretot per a l'Alemanya nazi. Obsessionats per conquerir, les estratègies dels alemanys eren completament amorals, fins al punt de posar en entredit i fins i tot de liquidar el concepte ja molt afeblit de "guerra civilitzada".

A través d'entrevistes a veterans, historiadors i deontòlegs d'alguns dels països implicats en el conflicte bèl·lic, aquest documental narra la història de les campanyes de bombardejos de britànics i americans i analitza els dilemes morals sorgits de la realitat de la guerra.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El bombardeig d'Alemanya 0000 2015-05-10 12:25:52

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.