Elinks

El nom del vent - Patrick Rothfuss

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Aventures
Descripció:
Títol: El nom del vent - AUtor: Patrick Rothfuss - Any de publicació: 2007 - Idioma original: anglès - Gènere: Novel·la d’aventures.

Edició digital en català a càrrec d’ePUBCat -0302-

Edició: RobCole - Edició inicial: vidadoble - Aportació: EllenRipley - Data d’edició: 25.09.2014 - Versió: 2.0 - Pàgines: 734.

«Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi.» En una fonda en terra de ningú, un home es disposa a fer el relat de la seva vida per primera vegada. La veritable història que només ell coneix, una història que els rumors, les conjectures i els contes de taverna han anat deformant al llarg del temps fins a convertir-lo en un personatge llegendari al qual tothom creu ja mort: en Kvothe? músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí. Ara vol revelar tota la veritat sobre ell mateix. I haurà de començar pel principi: la infantesa en una companyia d’artistes itinerants, els anys malvivint com a lladregot als carrers d’una ciutat gran i l’arribada a una universitat on espera trobar les respostes que ha estat buscant. Atípica, profunda i sincera, El nom del vent és una novel·la d’aventures, d’històries dins d’altres històries, de misteri, d’amistat, d’amor, de màgia i de superació, escrita amb mà de poeta i que captiva ?per la seva originalitat i la mestria amb què està narrada? a tots els que la llegeixen.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
El nom del vent - Patrick Rothfuss 2007 2014-12-15 23:53:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.