Elinks

10 anys recordant Miquel Martí i Pol

Any:
0000
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Biografia, Història, Entrevista, Art
Descripció:
Durada: 62 minuts. - Mida: 516 MB

El passat 11 de novembre va fer 10 anys que ens va deixar Miquel Martí i Pol. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l'Associaciació d'Amics de Miquel Martí i Pol es va impulsar un acte de record a la seva persona, tal com ja es va fer l'any 2004 al Teatre Nacional de Catalunya. En aquesta ocasió l'acte, que va comptar amb el suport d'institucions, artistes, empreses, entitats i intel?lectuals se celebrà al Teatre Victòria de Barcelona amb un espectacle que es va centrar en la lectura i representació de poemes de Miquel Martí i Pol.

Els ingressos que es van obtenir es destinaran a dotar un projecte de recerca en esclerosi múltiple. Miquel Martí i Pol patia una esclerosi múltiple primària progressiva, un tipus d'EM que només pateix entre un 10% i un 15% de les persones amb EM. Aquest tipus d’esclerosi múltiple és el menys investigat fins ara i disposa de pocs tractaments.

L'homenatge a Miquel Martí i Pol ha aconseguit aglutinar els millors actors de l'escena catalana: Santi Arisa, Pere Arquillué, Antoni Bassas, Sílvia Bel, Jordi Boixaderas, Nausicaa Bonnin, Jordi Bosch, Rosa Cadafalch, M. Carulla, A. Casanovas, Roger Coma, Carlos Cuevas, Carme Elias, Abel Folk, A. Guinovart, Lluís Homar, Gemma Humet, Joel Joan, Lluís Llach, Mònica Glaenzel, Jaume Madaula, J. Manrique, Enric Majó, Marta Marco, Joan Monné, Rosa Novell, Jordi Muntañez, Pep A. Muñoz, Nora Navas, Nina, J. Maria Pou, David Rosell, Mercè Sampietro, Aina Sanchez, Rosa Maria Sardà, Clara Segura, Candela Serrat, Mònica Terribas, Titot, Emma Vilarasau, Joan Vives i Peter Vives. Igualment, la colla vella dels Xiquets de Valls va fer un castell.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 10 anys recordant Miquel Martí i Pol 0000 2014-06-04 19:51:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.