Elinks

Retrats - Jaume Barberà

Any:
2014
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Entrevista
Descripció:
Durada: 50 minuts aprox. - MIDA: 460 MB aprox. c/programa.

Durant més de quatre anys, Jaume Barberà, des del plató càlid i elegant de "Singulars", ha ofert la mirada diversa i plural de més de 150 professionals de tots els àmbits, des de físics quàntics fins a politicòlegs, passant per neuròlegs, nutricionistes, filòsofs i economistes, amb un únic objectiu: escoltar per aprendre. Ara, Barberà presenta "Retrats", una proposta que conserva l'essència i l'esperit de "Singulars": professionals de primer nivell desconeguts pel gran públic.

Però si fins ara els convidats visitaven el plató, a "Retrats" és en Jaume Barberà qui va a trobar-los en els àmbits on desenvolupen la seva especialitat, i els interrelaciona amb el contingut del seu discurs. A "Retrats" es parla de filosofia, psicologia, nutrició, neurologia, ciència, salut, economia, finances, política, enginyeria, osteopatia, sostenibilitat, energia, emprenedoria, comerç, literatura... Però també de la vida, d'angoixes, de pors, d'inseguretats, de situacions límit, d'amor, d'il·lusió, d'esperança o de felicitat. I sempre de la mà dels personatges, els únics protagonistes del programa. Ells faran el seu discurs, com el d'un pescador del Delta o el d'un dels màxims experts en sostenibilitat dels sistemes públics de salut, o el d'un psiconeuroimmunòleg molt singular, o el d'un enginyer expert en grans infraestructures, o el d'un "coach" per a jubilats.

Alguns capítols de "Retrats" són corals, és a dir, a més d'un personatge central té la participació d'altres convidats, que enriqueixen i donen encara més diversitat a l'espai.

"Retrats" no és un programa clàssic d'entrevistes, com tampoc ho era "Singulars". "Retrats" és un programa que es basa en la conversa i on es vol crear un clima que permeti que els protagonistes exposin els seus coneixements en confiança, complicitat i sense presses. "Retrats", personatges desconeguts que sorprenen. "Retrats", noves mirades de i sobre tot allò que ens motiva, preocupa o il·lusiona.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 1a Temporada Completa!! 2014 2014-03-07 00:39:29
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2015 2015-03-01 21:59:41
DVB 3 3a Temporada Completa!! 2016 2016-02-07 21:16:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.