Elinks

Barcelona, nit d'estiu

Any:
2013
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
Durada: 95 minuts. - MIDA: 1,11 Gb (Versió SD). - MIDA: 1.91 G (Versió HD 720p)

País: Catalunya Direcció: Dani de la Orden Guió: Daniel Gonzalez, Eric Navarro, Eduard Sola Música: Joan Dausà Fotografia: Ricard Canyellas Intèrprets: Francesc Colomer, Jan Cornet, Joan Dausà, Mar Del Hoyo, Laura Díaz, Miki Esparbé, Sara Espigul, Luis Fernández, Marc García Coté, Àlex Monner, Miriam Planas, Jordi Pérez, Alba Ribas, Santi Ricart, Pau Roca, Mingo Ràfols, Bárbara Santa Cruz, Bernat Saumell, Marta Soler, Elena Tarrats, Cristian Valencia, Claudia Vega, Peter Vives, Laura Yuste Producció: El Terrat / Pilar Montoliu / Sábado Películas S.L. Gènere: Romanç. Drama | Pel·lícula d'episodis. Drama romàntic.

Sis històries d'amor i una única ciutat. La nit del 18 d'Agost de 2013 el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona, oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins dins diversos segles. Baix murmuris o a ple pulmó, començant a florir o donant els seus últimes cuades, aquesta mateixa nit va haver-hi 567 històries d'amor; nosaltres t'explicarem 6.

La nit del 18 d'agost del 2013, el cometa Rose va travessar el cel de la ciutat de Barcelona i va oferir un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí uns quants segles. A cau d'orella o a viva veu, encara germinant o a punt de pansir-se, aquesta mateixa nit va haver-hi 576 històries d'amor. Nosaltres n'explicarem sis: En Joan es prepara per rebre visites. Jugar al Jo mai mai acaba convertint-se en un fet inevitable i, gairebé per casualitat, sorgeixen les paraules que marcaram el final de la nit: "jo mai mai he desitjat que la Judit deixés el seu marit".

La Laura, en Carles i un test d'embaràs positiu. El que es presentava com una nit relaxada de visita a la família d'en Carles a Barcelona acaba degenerant en una cursa cap a la maduresa en què no tots porten el mateix ritme.

En Jordi ha rebut la gran notícia: el Barça està interessat a fitxar-lo. Al vestidor tothom el felicita eufòricament. Tots, menys en Marc. I és que tots dos comparteixen alguna cosa més que els colors.

La Roser i l'Albert coincideixen en una llibreria després d'haver estat anys sense veure's. La Roser passeja amb el seu xicot. L'Albert i la Roser tenen només una nit per desenterrar records que creien oblidats. A la matinada l'Albert ha de marxar rumb a Nova York.

L'Oriol i l'Adrián són col·legues inseparables. L'Anna gran amiga dels nois i lesbiana els presentarà la seva companya d'Erasmus, la Catherine. Tots dos cauen rendits als encants de la guiri, fet que posa en perill la seva amistat.

El Guillem té 13 anys i està enamorat de la Sara, una companya de classe. Per sort hi ha la Mireia, germanastra del nostres protagonista. Amb l'ajuda de la Mireia, el Guillem intentarà vèncer les seves pors i confessar el seu amor.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Versió SD 2013 2013-10-01 23:15:57
HDTV Versió HD 720p 2013 2015-01-28 21:25:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.