Elinks

Berlín, Berlín

Any:
2002
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Drama, Romàntic
Descripció:
A la Lolle tothom li diu el que ha de fer amb la seva vida, però ella vol decidir per ella mateixa i té molt clar que vol arribar a ser dibuixant de còmics.

"Berlín, Berlín" és una sèrie juvenil feta a Alemanya. La protagonista és una noia que es diu Lolle i que quan acaba l'institut decideix anar a Berlín a buscar-hi el seu xicot. Un cop a la ciutat, la Lolle descobrirà que ell està amb una altra. No obstant això, la Lolle mirarà de fer front a la situació de la millor manera possible i prendrà una decisió, quedar-se a viure a Berlín. Compartirà pis amb el seu cosí Sven, amb en Hart i amb la Rosalie. A més de viure un munt de noves experiències, mirarà de fer realitat el seu somni: arribar a ser una dibuixant de còmics.

"Berlín, Berlín" s'ha emès a Alemanya amb força èxit i, a més de ser una sèrie que combina perfectament trames còmiques i dramàtiques, es caracteritza per la combinació de personatges reals amb altres d'animació. En la web del programa, www.3xl.net , es pot trobar més informació sobre les sèries (personatges, sinopsis, enllaços...) i també un xat i un fòrum en què els teleespectadors hi podran dir la seva.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 1a. Temporada Completa!! Català-Alemany 2002 2007-10-25 16:29:24
DVB 2 2a Temporada Català-Alemany 2003 2011-12-31 18:40:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.