Elinks

La meva (Esp. 30è aniversari de TV3 -Televisió de Catalunya)

Any:
2013
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Biografia, Documental, Família
Descripció:
"La meva" és una sèrie documental i d'entreteniment sobre TV3 presentada per Roger de Gràcia. Un format de 24 capítols de 35 minuts que mostra què hi ha darrere dels programes més coneguts de la cadena.

Com es preparen l'Àlex i la Joana abans de filmar l'escena del petó de "Polseres vermelles"? Què fan els actors de "La Riera" quan passen text? Com s'ho fa un operador de càmera per seguir el Messi durant un partit de Champions? Què passa al plató de "La Marató" durant la publicitat? Quina feina fa un regidor? I un attrezzista? I un realitzador? Per què Albert Om mira tan fixament els seus amfitrions? Per què Jaume Barberà fa tants silencis? uè es diuen Ramon Pellicer i Tomàs Molina quan acaba el "TN vespre"?

"La meva" vol explicar com es fa i com s'ha fet TV3. El programa s'endinsa en la programació a través de les excursions que fa Roger de Gràcia en els programes de la graella per descobrir el que no veiem des de casa, connectant amb el passat i amb els formats històrics que serveixen per entendre la trajectòria d'aquests 30 anys.

El títol evoca un dels eslògans de la cadena i vol sintetitzar el que TV3 ha significat: la televisió de referència que ha escollit molta gent per informar-se i entretenir-se. Tres dècades que han deixat moments, noms i notícies gravats a la memòria dels espectadors.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La meva 2013 2013-04-26 22:43:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.