Elinks

Miranda (Miranda)

Any:
2009
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Humor
Descripció:
DURADA: 30 minuts c/cap. aprox. - MIDA: 370 megues c/cap. aprox.

"Miranda" és una "sitcom" que afronta la seva tercera temporada a la BBC, després de guanyar-se la complicitat dels espectadors en les dues primeres i d'endur-se una bona carretada de premis, entre els quals hi ha el premi a la millor interpretació en comèdia de la Royal Television Society per a Miranda Hart, el premi a la millor comèdia britànica als British Comedy Awards o diverses nominacions al BAFTA i al Montecarlo TV Festival. TV3 emetrà la primera temporada, de 12 capítols.

Poc femenina i amb gairebé metre noranta d'alçada, la Miranda no és, ni de bon tros, una noia que passi desapercebuda. Decebuda de per vida, la seva mare (Patricia Hodge) està desesperada per casar-la... Ah! I no en demana diners a canvi, la dóna de franc!

La Miranda es va malgastar tota l'herència per posar una botiga de bromes, i té molt clar que contractar la seva millor amiga, Stevie (Sarah Hadland), per portar-la va ser tot un error. En Gary (Tom Ellis), el noi que li agrada, no li fa gaire cas. A més, sempre que el veu, fica la gamba! Les amigues de l'escola no les aguanta, però tal com diu la Tily (Sally Philips) quan vas a parar a l'habitació d'un internat als 9 anys, l'amistat és per sempre, encara que odiïs les altres! Això sí, al costat de la Miranda, les sorpreses i les riallades estan sempre assegurades!
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2009 2013-03-26 19:18:45
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2010 2013-03-29 22:23:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.