Elinks

Històries de mare i filla

Any:
2013
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 28 minuts. - Mida: 300 megues

Direcció, producció i guió: Aurora Anton Realització i càmera: Sonia Pons Ajudant de realització i so: Paula Ustarroz Grafisme: Manuela García Cançó original "Dorm, petita, dorm": Aurora Anton i Paula Ustarroz

El divendres 8 de març a les 22.00, el canal 33 estrena "Històries de mare i filla", amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Un documental basat en els tallers organitzats pel Programa Municipal de la Dona de l'Hospitalet del Llobregat sobre la relació entre mares i filles.

"Històries de mare i filla" és un documental basat en els tallers organitzats pel Programa Municipal de la Dona de l'Hospitalet del Llobregat sobre la relació entre mares i filles. Les protagonistes són membres de les associacions de dones de la ciutat, que expliquen les seves vivències des de la intimitat, la complicitat, l'aprenentatge, el creixement personal, els sentiments intensos i de vegades difícils que implica aquest vincle tan estret entre mare i filla.

"Històries de mare i filla" és el tercer documental que dirigeix la periodista Aurora Anton, amb la realització de Sonia Pons. El primer que van fer conjuntament, "Dones descalces: tabús i feminitat", emès l'any passat pel canal 33, va rebre el V Premi Mila de Periodisme. I aquest any, "Dones admirables" -el seu segon documental- ha estat novament guardonat pel VI Premi Mila de Periodisme, que atorga la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida, per treballs periodístics que fomenten polítiques de promoció de les dones.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Històries de mare i filla 2013 2013-03-13 01:29:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.