Elinks

Les guerres del clima

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Història, Tecnologia
Descripció:
Durada: 48 min. Mida: 540 MB c/cap. aprox.

A la dècada de 1970 el món semblava estar caient a trossos. De la pluja àcida a la superpoblació, les preocupacions ecològiques es trobaven en primer pla. I va ser en aquest moment que el canvi climàtic per primera vegada va esdevenir un tema polític candent. Però no va ser l'escalfament global el que espantava als científics, era tot el contrari: una nova edat de gel.

El Dr. Iain Stewart narra la història del canvi climàtic des dels seus inicis i examina fins a quin punt la comunitat científica va fer-ho tan malament en els anys setanta. En el camí es descobreix alguns dels grans herois no reconeguts de la ciència del canvi climàtic, i ens presenta una organització secreta de científics del govern nord-americà, coneguda com Jason, qui va escriure el primer informe oficial sobre l'escalfament global el 1979.

L'autor mostra com - al final de la dècada dels 80 - l'escalfament global s'havia convertit ja en un problema polític seriós. Semblava com si el món s'unís per entrar en acció. Però va resultar ser un una falsa albada - en la dècada de 1990 l'escalfament global es va transformar en una de les controvèrsies científiques més grans de la nostra època.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Les guerres del clima Completa!! 0000 2013-02-18 00:36:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.