Elinks

Lletra petita

Any:
2013
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Educatiu
Descripció:
Som 7.000 milions de persones vivint al planeta. I cada vegada tenim més clar que la nostra manera de viure s'ha tornat insostenible. Vivim instal·lats en una societat de consum que ha portat fins al límit el seu creixement. Però la profunditat i la durada d'aquesta crisi ha situat el consum en el centre del debat. És part del problema o de la solució? Com en sortim, d'aquesta: decreixent? O tornant a consumir? El canvi d'hàbits cap a un consum més raonable és passatger o ha vingut per quedar-se?

"Lletra petita" és una sèrie d'11 capítols de 50 minuts, presentada per Lidia Heredia, que es vol posar en la pell del ciutadà i analitzar la nostra manera de viure, de consumir, de desplaçar-nos i de repartir el temps. Amb l'ajuda dels reporters Samantha Vall i Juanra Bonet busquem els gestos quotidians que poden fer millor el nostre dia a dia; descobrim les tecnologies que ens poden estalviar despeses a final de mes; en definitiva, donem més informació i alguns consells per viure millor i d'una manera més sostenible.

Quan gasta un televisor en estat de "repòs"? Què són aquells additius que trobem a la composició de molts aliments? Puc viure sense el meu telèfon mòbil? És més sana l'aigua embotellada que la que surt de l'aixeta? De què està fet el jersei que porto? I on l'han fet? Cada decisió de consum està envoltada de lletra petita: el programa vol recuperar la curiositat per llegir-la i el convenciment que cada vegada que consumim, també decidim, una mica, quin futur ens espera.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2013 2013-02-09 15:14:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.