Elinks

Cop de Rock

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Musical
Descripció:
Durada: 2 hores 30 minuts. - Mida: 1,59 GB

Guió i direcció: Joan Lluís Bozzo Direcció i producció musical: Toni i Xasqui Ten Direcció coreogràfica: Cristina Allande Producció: Dagoll Dagom, 3xtr3s, Ritme Dansa i Ten Productions.

Roger Berruezo, Mariona Castillo, Ona Pla, Paula Vives, Jofre Borràs, Albert Martinez, Miquel Malirach, Monica Vives, Eva Felicidad, Ingrid Domenech, Ana Escrivá, Jorge Velasco, Nico Baumgartner, Jordi Perramón, Pablo Ibañez i el veterà Llorenç Santamaria són els actors que donaran vida a aquesta història sobre la peripècia vital d’un grup de joves, que formen una banda de rock al llarg dels anys 90. La música en directe anirà a càrrec de cinc músics: un pianista, un bateria, dos guitarristes i un baix.

Cop de Rock recull, en dues parts, la banda sonora del nostre país des dels orígens de l’anomenat Rock Català. El muntatge es divideix en dues parts: la primera d’elles representa l’etapa de formació d’una jove banda de rock, i la segona, reflecteix "la segona oportunitat" que la vida ofereix als protagonistes i la seva trajectòria musical. Estructurat a partir de les cançons imprescindibles de la història musical del nostre país, Cop de Rock posa banda sonora i emocional a tota una generació i que és també la història d’un moviment musical. Cançons de Brams, Els Pets, Gossos, Ja t’ho diré, Lax’n’busto, Sau, Sopa de Cabra, Bars i Glaucs entre altres grups recorren l’espectacle.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Cop de Rock 2011 2013-01-06 01:48:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.