Elinks

El cervell automàtic

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Tecnologia
Descripció:
Durada: 52 minuts. - Mida: 585 MB c/capítol aprox.

(Doble documental)

Més del 90 per cent de les nostres accions quotidianes les fem inconscientment, mitjançant un pilot automàtic que tenim al cap. Aquest reportatge analitza com aquests processos inconscients determinen les vides de dues persones qualssevol, tant en les rutines diàries com a l'hora de prendre decisions vitals com ara trobar parella.

Automatic Brain també s'endinsa en el treball dels principals científics mundials en la manera com el cervell inconscient modela la nostra atenció, percepció i memòria. Coneixerem dispositius futuristes que ens permeten veure el món tal com és, tindrem la sensació d'estar fora del nostre cos i aprendrem les estratègies subconscients que inventen els angelets de preescolar per resistir a la temptació d'una llaminadura. Amb el professor Allan Snyder ens començarem a plantejar si realment existeix la voluntat pròpia.

Aquest documental és educatiu, però principalment està pensat per divertir i entretenir: constantment desafia l'audiència tot posant a prova el propi cervell automàtic. A través d'una sèrie de tests i seqüències interactives, el reportatge ens farà adonar de la facilitat que té el cervell per ensarronar-nos.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El cervell automàtic Completa!! 0000 2012-12-29 01:21:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.