Elinks

Missió Possible

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Tecnologia
Descripció:
Durada: 44 minuts. -Mida: 490 MB

William McDonough, un arquitecte nord-americà, i Michael Braungart, un químic alemany, són dos acadèmics disposats a salvar el món. En lloc d'"estalviar, abstenir-se i evitar", proposen una "producció intel·ligent". La tesi ens obliga a fer com les formigues: tot i representar quatre vegades la biomassa de tots els humans del planeta, no suposen cap amenaça.

Tot l'aliment que utilitzen el retornen al cicle de vida biològic. És a això al que fa referència la filosofia "del bressol al bressol". Si tothom pogués retornar els productes a cicles biològics o tècnics després de fer-los servir, s'acabarien les deixalles i els nutrients es generarien a partir dels residus.

Són simplement dos ximples ecologistes, somiatruites ecoromàntics, o potser el concepte que proposen és factible? Fins a quin punt és realista la seva visió? És concebible un món on es poguessin gastar recursos sense mirar-s'hi? I és possible un món on un pugui estar orgullós de deixar-hi una empremta ecològica? El reportatge presenta les idees dels dos visionaris i mostra els obstacles que el lobby dels residus els va col·locant.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Missió Possible 0000 2012-09-29 00:48:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.