Elinks

Els nens de l'Òpera de Pequín

Any:
0000
Categories:
Documental, Altres
Generes:
Història, Música, Educatiu
Descripció:
Durada: 52 minuts. - MIDA: 579 MB

Un documental sobre la vida diària dels centenars d'estudiants que volen fer carrera en l'art de l'òpera xinesa. Per primera vegada a la història, l'Escola d'Òpera de Pequín, la més gran de les dues-centes escoles d'arts que hi ha a la Xina, va obrir les portes a un equip de filmació que volia rodar un documental sobre la vida diària dels alumnes.

A partir de l'organització bàsica d'una jornada d'alguns d'aquests nens i els seus professors, anirem seguint totes les seves activitats des del matí fins al vespre. Acrobàcies, arts marcials, classes d'actuació, sessions de maquillatge, classes acadèmiques, assajos i actuacions. Totes aquestes assignatures ens permetran introduir-nos en les activitats d'una institució que en molts aspectes presenta la disciplina d'una acadèmia militar.

En un país amb una població de mil tres-cents milions de persones, la competència és ferotge, i només uns quants alumnes de l'escola d'òpera arribaran a ser estrelles. Altres acabaran sent professors i altres s'hauran de dedicar a professions completament diferents.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Els nens de l'Òpera de Pequín 0000 2012-09-19 21:33:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.