Elinks

Els Borja (Borgia)

Any:
2011
Categories:
Sèrie
Generes:
Crim, Drama, Història
Descripció:
Durada: 53 minuts. - Mida: 586 MB c/capítol

Amb el poder dels Déus i amb els vicis dels homes Amb aquesta frase arriben Els Borja a TV3. Aquesta família, considerada el primer clan mafiós de la història, són l'objecte d'una super-producció europea que podrem veure. La sèrie és el resultat de l'esforç econòmic de diversos estudis per donar forma a una ficció que estigui a l'alçada de les produccions anglosaxones. Per aconseguir-ho han invertit 30 milions d'euros en la primera temporada, una xifra històrica, i han contractat com a principal responsable de la ficció al prestigiós Tom Fontana, conegut per ser el creador de "Oz", i haver estat guionista d' "Homicide".

Fidel al seu estil realista, en Tom Fontana ens mostra el que probablement sigui el retrat més cru i sense concessions de les conspiracions d'els Borja. La sèrie no dubta en ser gràfica amb la violència, ni tampoc explícita pel que fa al sexe. De tota manera, això no vol dir que no sigui fidel als fets: el rigor històric és el principal objectiu de la sèrie, per davant de qualsevol altra consideració i a diferència d'altres sèries sobre els mateixos personatges. Precisament l'elecció de la familia Borja rau en el fet que es tracta d'uns personatges històrics europeus que fa temps que mereixien un retrat televisiu sòlid i ben documentat.

L'actor John Doman (al que hem vist en sèries com "The Wire" o "Danys i perjudicis") interpreta el patriarca de la familia, en Roderic de Borja; mentre que l'actriu catalana Assumpta Serna interpreta la Vanozza Catanei, la seva dona. La ficció posa especial èmfasi en la relació de Roderic amb els seus fills i com els fa servir per als seus propis interessos, obsessionat com està amb el poder. Durant la primera temporada la sèrie segueix l'ascens de la família com una de les més poderoses de la Itàlia del Renaixement. La bona acollida que ha tingut la sèrie en canals europeus i també britànics i nord-americans han garantit la renovació per una segona temporada.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2011 2012-09-19 21:22:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.