Elinks

Barcelona 92, Jo també hi era

Any:
2012
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports, Història, Entrevista
Descripció:
Durada: 6 minuts aprox. - MIDA: 65MB

Fa 20 anys que Barcelona i Catalunya vivia un esdeveniment que marcaria la seva història. Per sempre. Els Jocs Olímpics del 1992 van transformar la ciutat i la van posar al mapa del món amb lletres ben grans. Qui va viure els Jocs Olímpics ho recorda com si fos ara; als més joves els ho han explicat. Uns i altres tenen en aquest espai l'oportunitat de rememorar com es va viure, fa dues dècades, aquell fet històric.

El recordatori dels Jocs l'obrirà el programa "Barcelona 92: Jo també hi era", una sèrie de reportatges que s'oferirà a partir del dilluns 16 i fins al dijous 26, immediatament després del "Telenotícies vespre". Aquesta producció explicarà la preparació dels Jocs, els canvis socials i econòmics que van provocar i la reacció entusiasta dels ciutadans, la nova generació d'esportistes que van generar i l'efecte global sobre la ciutat, que es va concretar en la creació de la marca "Barcelona".

Amb 6 minuts, el programa s'estructurarà, cada dia, en dues peces que faran un repàs dels diversos aspectes de l'època: la primera peça se centrarà en l'àmbit socioeconòmic; i la segona, estarà més vinculada a la història de la gènesi dels Jocs i al seu àmbit esportiu.

Els temes que tractarà "Barcelona 92: Jo també hi era" :

-Dilluns 16: "La nominació dels Jocs" i "Poblenou i la Vila Olímpica". -Dimarts 17: "L'obertura al mar i la transformació de la Barceloneta"; i "El Cobi, la polèmica". -Dimecres 18: "Les rondes i les noves centralitats" i "Les medalles del tenis". -Dijous 19: "Jo també vaig portar la torxa" i "L'or del futbol". -Divendres 20: "Les subseus olímpiques" i "Or per a l'hoquei herba femení". -Dissabte 21: "Jo també vaig ser voluntari" i "Les medalles de la vela". -Diumenge 22: "La música dels Jocs" i "Com van viure els esportistes la desfilada". -Dilluns 23: "Voluntaris: amics per sempre" i "Marxa: l'or de Dani Plaza". -Dimarts 24: "Els mitjans de comunicació. El canal olímpic" i "Waterpolo: una plata trista". -Dimecres 25: "La cerimònia inaugural" i "Les 22 medalles" -Dijous 26: "La marca Barcelona".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Barcelona 92, Jo també hi era 2012 2012-07-18 23:43:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.