Elinks

Un gat a París (Une vie de chat)

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Animació, Comèdia, Crim, Misteri
Descripció:
DURADA: 70 minuts. - MIDA: 1,09 Gb

País: França Direcció: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol Guió: Alain Gagnol, Jacques-Rémy Girerd Música: Serge Besset Fotografia: Animació Intèrprets: Animació Productora: Coproducción Francia-Holanda-Suiza-Bélgica; Folimage / Digit Anima / France 3 Cinéma

En Dino és un gat que porta una doble vida. De dia, viu amb la Zoé, l'única filla de Jeanne, una comissaria de policia. De nit, en canvi, es passeja per les teulades de París amb en Nico, un avesat lladre. La Jeanne no pot més: no només ha de perseguir el intrèpid company d'en Dino, autor de diversos robatoris de joies, sinó que a més ha de vigilar el Colós de Nairobi, una gegantesca estàtua cobejada per Víctor Costa, el culpable de la mort d'un policia, marit de la Jeanne i pare de Zoè, tancada des de llavors en un mutisme total. Els successos es precipiten la nit en què la Zoé sorprèn en Costa i la seva banda. S'inicia llavors una persecució fins les teulades de la catedral de Nôtre-Dame.

2011: Oscar: Nominada a Millor llargmetratge d'animació. 2011: Premis del Cinema Europeu: Nominat a Millor llargmetratge d'animació. 2011: Premis Annie: Nominada a Millor pel·lícula.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Un gat a París 2010 2012-06-08 23:21:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.