Elinks

Tintin i el Misteri del Toisó d'Or (Tintin et le Mystère de la Toison d'or)

Any:
1961
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Drama
Descripció:
DURADA: 94 minuts. - MIDA: 792 MiB

Direcció: Jean-Jacques Vierne. País: França - Bèlgica. Guió: André Barret i Remo Forlani, basat en situacions i personatges creats per Hergé . Producció: Chantal Rivière i André Barret. Música: André Popp. Fotografia: Raymond Pierre Lemoigne. Intèrprets: Georges Wilson (capità Haddock), Georges Loriot (professor Tornasol), Jean-Pierre Talbot (Tintín), Demetrios Myra (Karabine).

L'acció s'inicia quan el marí Themistocle Paramelic mor, deixant en el seu testament el seu vaixell, el Toisó d'Or, al seu vell amic el capità Haddock. Per prendre possessió de l'herència, Haddock viatja a Istanbul amb Tintín i el professor Tornassol. Ja a Turquia descobreixen que és un vaixell vell i sense cap valor, però, un personatge misteriós, Anton Karabine, els ofereix 600.000 lliures turques a canvi del navili.

Intrigats pel seu interès, Tintín i els seus amics acaben per descobrir que Paramelic participar en un cop d'estat a Tétaragua, país fictici d'Amèrica Llatina, i va estar en el poder durant vuit dies. Abans de ser expulsat del país, va aconseguir fugir amb les seves reserves d'or.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Tintin i el Misteri del Toisó d'Or 1961 2012-04-20 22:31:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.