Elinks

El joc dels errors (Comeback Season)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 92 minuts. - MIDA: 1 GB

Idioma versió original: anglès Direcció: Bruce McCulloch Guió: Bruce McCulloch Música: Lesley Barber Intèrprets: Ray Liotta, Shaun Sipos i Glenne Headly

Walter acaba de trencar amb la seva dona després de ser-li infidel. Per la seva banda, Skylar, un jugador de futbol americà, es lesiona de gravetat. Els dos són veïns i se senten molt units en la seva profunda desgràcia ara que els somnis de tots dos han estat aniquilats. Per això decideixen viure junts a casa de Skylar, en el que serà una convivència desastrosament irresponsable.

Simpàtic film familiar que aborda el clàssic tema de la guerra de sexes i els desencontres amorosos. La pel·lícula, dirigit per l'actor, guionista i realitzador canadenc Bruce McCulloch, compta amb Ray Liotta com a principal atractiu. L'actor, que va destacar en cintes com Un dels nostres, aconsegueix un treball bastant convincent al costat els atractius, però poc coneguts, Rachel Blanchard i Shaun Sipos, tots dos canadencs també. Malgrat les bones intencions del seu equip, El joc dels errors va passar bastant desapercebut entre el públic espanyol. A més, el seu guió queda lluny de provocar les riallades d'altres pel·lícules del mateix estil.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El joc dels errors 2006 2012-03-21 21:39:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.