Elinks

Domo

Any:
1998
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Animació, Comèdia, Família, Fantasia
Descripció:
Una criatura estranya surt d'un ou misteriós i sent com un presentador de televisió saluda l'audiència amb la paraula "Domo". Immediatament la criatura adopta aquesta paraula com a nom propi: Domo ha nascut. Malgrat que el seu vocabulari consisteix en una única paraula, Domo xerra pels descosits amb gent de totes les edats, sexes i cultures.

"Domo", sorgit com a mascota d'una emissora de televisió japonesa, de seguida s'ha convertit en un fenomen d'internet. Desencadena passió i creativitat, i els seus seguidors ja el senten com un més de la família. Centenars de milers de webs donen testimoni de les infinites possibilitats creatives de Domo.

"Domo" és una icona multiplataforma dirigida a una generació acostumada a poder accedir a l'entreteniment sempre i en tot lloc. "Domo" és l'exemple paradigmàtic de contingut generat per l'usuari i ha assolit l'estatus de cultura popular a través dels seus seguidors que diàriament fan circular les seves creacions Domo per la web.

Com a marca, "Domo" ha de capturar l'essència del que componen els seus seguidors d'internet. Aquests seguidors són joves pares adoptius, nois i noies creatius d'entre 17 i 23 anys. Com Domo, són espontanis, aventurers i amb ganes de divertir-se. Es tracta d'experts en tecnologia que estan ampliant constantment els límits d'un món en moviment continu.

Fes que aquesta guia et serveixi d'inspiració per a la teva experiència Domo. El propòsit és ensenyar-te algunes aplicacions dels dissenys, però la intenció de fons és animar-te a adoptar "Domo" i ser com més creatiu millor.

Domo és més que una criatura misteriosa; és una icona per a les noves generacions. Estàs a punt per a la generació D?

Qui és Domo? Domo unes vegades actua com el típic adolescent i d'altres sembla un nen (en desconeixem l'edat real). Domo és bo de mena, però a vegades es mostra tossut i malhumorat, i sovint es troba en situacions d'allò més desconcertants. Quan està nerviós o de mala lluna, es tira pets. Té els ulls totalment negres i la boca sempre ben oberta. Domo viu en un forat en forma de cova amb el Sr. Usaji, un conill. Maya i Mario, dos ratpenats, mare i fill, també conviuen amb ells. Tenen de veïna a Tashanna, una mostela, que els ve a visitar de tant en tant.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2008 2008-04-29 15:34:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.