Elinks

El making of del disc de La Marató 2011 (Em dónes vida)

Any:
2011
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Música, Entrevista
Descripció:
DURADA: 41 minuts. - MIDA: 471 megues

TV3 emet dilluns 5 de desembre, a les 23.15 "Em dónes vida. El llibre i el disc de La Marató", que barreja la gravació de les cançons del disc de La Marató 2011 amb entrevistes als escriptors que participen en el llibre.

En aquesta ocasió, músics com Raphael, Malú, Ana Torroja o Melendi canten per primer cop en català, al costat d'artistes d'aquí com la Laia ?guanyadors de l'any passat del festival Sona 9-, Andrea Motis & Joan Chamorro Group, Sílvia Pérez Cruz, Èric Vinaixa, The Pepper Pots, Joan Masdéu i Teràpia de Shock ?autors de "Sense tu", una de les cançons emblemàtiques de la sèrie "Polseres vermelles"-, La Pegatina o la unió excepcional del cantant Sergio Dalma amb l'Escolania de Montserrat i la Capella de Música de Montserrat per interpretar per primera vegada a la història un tema pop: "Em dónes força", la banda sonora de l'espot de La Marató.

Tots ells s'han portat al seu terreny adaptacions d'èxits del pop internacional i, fins i tot, versions de clàssics del folklore català. I sota la producció de professionals com Marc Parrot, els germans Toni i Xasqui Ten i Jordi Cubino.

A banda de la música, escriptors com Albert Espinosa, Jordi Puntí, Joan Barril, el dibuixant i guionista Juanjo Sáez o l'escriptora novella Joana Martos, l'única autora que explica la seva pròpia experiència real amb els trasplantaments, intervenen en el "making of" per parlar dels seus relats.

L'actor Jordi Planas (conegut pel seu personatge de Sergi a "La Riera") es converteix en el fil conductor del "making of" i apareix escoltant música i llegint petits fragments escollits de les narracions en llocs com el metro, un pati, un taxi o un parc, indrets on la gent acostuma a llegir un llibre.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El making of del disc de La Marató 2011 2011 2011-12-06 09:34:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.