Elinks

Concert - Una nit de tango

Any:
0000
Categories:
Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 1 h 39 minuts. - MIDA: 980 MB

Des de la Plaça de la República. Buenos Aires, Argentina Orquestra Filharmònica de Buenos Aires Leopoldo Federico, bandoneó i l’“Orquesta Típica” Carlos Gari, veu Mora Godoy i Junio Cervilla, ballarins Daniel Barenboim, director i piano

Obres de: Astor Piazzola, Carlos Gardel, Julio de Caro, Alberto Ginastera, Horacio Salgan i d’altres.

Tango, milonga, zamba, malambo... Unes suggestives paraules que representen ritmes diversos, danses. Aquestes expressions musicals conformen una cultura. En aquest cas, estem parlant de la cultura argentina del tango, que, en el concert d’avui, té un autèntic protagonisme.

“Una nit de tango” és un concert a l’aire lliure, des de Buenos Aires, a la plaça de la República, amb el seu obelisc característic. A l’escenari, tot un seguit de grans artistes: l’Orquestra Filharmònica de Buenos Aires, el cantant Carlos Gari, el director i pianista Daniel Barenboim i el grup Leopoldo Federico y su Orquesta Típica. Tota una exhibició de cultura popular argentina arranjada pel mestre José Carli.

Els seguidors del director i pianista Daniel Barenboim, acostumats a veure’l al capdavant de grans orquestres, podran sentir les seves emotives intervencions sobre la immigració i l’emigració en el seu idioma matern, l’argentí.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert - Una nit de tango 0000 2011-10-25 18:48:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.