Elinks

Punt de partida

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Concurs
Descripció:
Durada: 1h 42 minuts . - Mida: 1.08 GB

Aquesta temporada, TV3 estrena les novetats de tardor amb una "partida" definitiva. El presentador Javier Estrada ens guiarà per aquest concurs amb jocs només aptes pels més traçuts. L'Òscar Dalmau ("El gran dictat") i en Roger de Gràcia ("No me les puc treure del cap") suaran la samarreta per ajudar a guanyar els seus equips VIP.

Les periodistes Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, que estaran al capdavant d'"Els matins de TV3", seran les primeres a posar a prova la seva destresa. L'Albert Om, que ens explicarà a casa de qui anirà convidat aquesta vegada, i la Lídia Heredia, que torna amb més "Banda ampla", seran uns contrincants temibles. I, "Efectivament", en Lluís Canut i en Bernat Soler ens portaran l'última hora esportiva.

L'Espartac Peran ("Divendres") i la Bibiana Ballbè ("Bestiari il·lustrat") faran una parella estranya però inoblidable. En Ramon Pellicer ("TN Vespre") i la Tatiana Sisquella ("Passat particular") vindran de bracet disposats a tot per guanyar el concurs. Però la Rosa Boladeras ("La Riera"), amb en Pere Escobar ("El club de la mitjanit", "Catalunya Ràdio"), ens ensenyarà que és dura de pelar. La Lluïsa Castell ("Sagrada família") i en Fermí Fernández ("Sota terra") ens faran gaudir amb els seus dots imitadors. I l'últim assalt, i dels més durs, serà el de la Raquel Sans ("TN Vespre") amb en Tomàs Molina ("Espai Terra" i "El Temps").

I tindrem una banda sonora de luxe: Gossos, Angelina i els moderns, Gertrudis, Inventari i Marc Parrot. I tindrem una banda sonora de luxe: Gossos, Angelina i els moderns, Gertrudis, Inventari i Marc Parrot.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Punt de partida 2011 2011-09-10 17:20:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.