Elinks

Antònia (Zwischen Liebe und Macht - Tränen im Paradies)

Any:
2001
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, TVmovie, Minisèrie
Generes:
Drama
Descripció:
Antònia: "Entre l´amor i el poder" (2 Episodis)

La minisèrie, una producció de Bavaria Film per a SAT.1 en associació amb KirchMedia, explica la història de l'Antònia, una estudiant de dret jove, soltera i de classe mitjana, que, en poques setmanes, es converteix en comtessa, viuda i cap d'un gran imperi financer. Després d'enamorar-se del comte Leonhardt von Ahrensdorff i casar-s'hi, Antònia n'hereta la fortuna i el lloc al capdavant del Banc Ahrensdorff quan disparen a Leonhardt i el maten, pocs minuts després del casament.

Malgrat l'hostilitat de la seva família política, la jove inexperta comença a portar a terme els projectes que havia començat el seu marit i als quals s'oposava la família. Amb la seva manera de fer nova i oberta i amb la seva bellesa i encant, Antònia venç molts dubtes i molts enemics; només el seu cunyat Moritz sembla immune al seu atractiu, però potser és només perquè n'està enamorat. Però abans que pugui confessar el seu amor, sorgeix una terrible sospita: Moritz és sospitós d'haver encarregat l'assassinat del seu germà.

Antònia: "Llàgrimes al paradís" (1 Episodi)

La saga continua... Posada a prova per l'enveja i la cobdícia, s'enfronta a una altra amenaça al seu amor i felicitat. Però tanta felicitat fa créixer l'enveja, i aviat Moritz es troba enmig d'un escàndol que també amenaça el seu matrimoni: un advocat li ha posat una demanda de part de Carlos, un client de sis anys. Reclama que el nen és fill il·legítim de Moritz, i que li ha estafat la seva fortuna. Un altre cop, els paparazzis claven les urpes en les vides dels Ahrensdorff i trenquen l'estabilitat d'aquesta família tan posada a prova per l'adversitat.

Antònia supera l'enuig i la decepció inicials, i obre el cor al nen. Però just quan estan a punt de fer pública l'adopció de Carlos, el segresten. És Antònia mateix qui entra sense por en un món de gelosia, odi i cobdícia per salvar el nen que ella i el seu marit han jurat que farien créixer com si fos seu.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Antònia - Entre l'amor i el poder Completa!! Català-Alemany 2001 2011-06-28 00:30:00
DVB 2 Antònia - Llàgrimes al paradís Completa!! Català-Alemany 2003 2011-07-19 13:46:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.