Elinks

Agnosia

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Thriller
Descripció:
DURADA: 1 hora i 45 minuts. - MIDA: 945 Mb

Idiomes: Català-castellà

PAÍS: Espanya GUIÓ: Antonio Trashorras DIRECCIÓ: Eugenio Mira REPARTIMENT: Bárbara Goenaga, Eduardo Noriega, Martina Gedeck, Félix Gómez, Sergi Mateu

La filla d'un fabricant d'armes del S. XIX pateix una malaltia anomenada agnòsia. Bé, de fet té dos tipus d'agnòsia, la visual i l'auditiva Pel que fa a la visual, la pobra es passa tota la pel·li sense reconèixer ningú perquè els veu com els rellotges d'en Dalí i, sentir-los, els sent com si parlessin darrere la màscara de Darth Vader (però sense la respiració).

Son pare es veu que acaba d'inventar una lent que seria el precedent de les mires telescòpiques dels fusells, cosa que, evidentment, atrau molta gent amb ganes de fer negoci. Doncs apa, ja tenim l'espionatge industrial, els dolents que es volen apoderar de la fórmula secreta de la lent i dos nois per allà al mig: el promès de l'agnòsica i un ex empleat de la casa. El cas és que la fórmula secreta vés a saber on és i amb aquest pretext han muntat una paranoia de pel·lícula que déu n'hi do. Després es queixen que la gent ja no vagi al cine.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Agnosia 2010 2011-05-28 19:17:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.