Elinks

Premonició (Torn)

Any:
2007
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Drama, Thriller
Descripció:
DUARADA: 50 minuts c/capítol. - MIDA: 500 megues c/capítol aprox.

Minisèrie: 3 capítols d'una hora Director: Sarah Harding Productor: Jeremy Gwilt Escrit per: Chris Lang Repartiment: Holly Aird (Sarah), Adam Kotz (David), Jo Woodcock (Ali), Emma Natasha Miles (Jasmine), Owen Donovan (Sean), Bradley Walsh ( Stephen Turner), Nicola Walker (Joanne Taylor) i Poppy Mille (Sally Bridges).

Una saga dramàtica d'amor paternal, família i pertinença inspirada en una història real. El David i la Sarah perden un dels seus fills, Ali, una nena de 4 anys, en una platja d'estiu a vessar. Es dóna per fet que s'ha ofegat, però mai no se'n troba el cos. Dotze anys més tard, la Sarah reconeixerà la seva filla.

"Premonició" és una minisèrie de 3 capítols d'una hora inspirada en fets reals. Una barreja de drama i thriller per a la tarda del dilluns de Pasqua sobre les vides de dues famílies que es capgiren quan una mare reconeix la seva filla, que havia estat raptada d'una platja 12 anys enrere i a qui tothom donava per ofegada. Malgrat tot, reunir una família provoca destrucció i sofriment perquè ningú no sap on pertany realment i, al final, és la mort d'un tipus especial de mare la que aporta la resolució.

Sinopsis: El David i la Sarah perden un dels seus fills, Ali, una nena de 4 anys, en una platja d'estiu a vessar. Es dóna per fet que s'ha ofegat, però mai no se'n troba el cos. Dotze anys més tard, la Sarah queda atònita en veure una nena que instintivament sap que és l'Ali. Malgrat que el seu marit s'hi oposa ?creu que la família ja ha patit prou?, la Sarah segueix la noia fins a un bloc d'apartaments, on, després d'un enfrontament amb la noia i el seu pare, apareix la policia.

La Sarah és advertida per l'agent Sally Bridges, una oficial de policia que es farà càrrec del cas. La Bridges visita la noia i la seva mare, la Joanna, i immediatament comença a sospitar. La Joanna és arrestada i acabarà confessant que va raptar l'Ali. L'Stephen, el seu marit i padrastre de l'Ali, queda desolat en saber la veritat. Però, què és la família? El llarg camí per assimilar el retorn de l'Ali a la seva llar originària es preveu realment difícil. Quan la Joanna rep la condemna condicional, una Sarah paranoica es consumeix en la ràbia i l'amargor.

Cap dels afectats per aquesta situació no sap conviure amb el problema: el David veu els sentiments cada vegada menys caritatius de la Sarah amb repugnància; els altres fills tenen rancor cap a l'Ali, que té la sensació que no pertany a cap lloc, i el David busca consol fora de casa. Perdut i desesperat, l'Stephen comença a beure més del compte. Quan la Joanna contacta amb l'Ali d'amagat, la Sarah s'enfurisma i s'enfronta amb la Joanna públicament i físicament. Aquella nit, la Joanna apareix morta i la Sarah és arrestada per assassinat. El David esdevé immediatament sospitós de ser-ne còmplice i és forçat a admetre un afer amb una companya de l'oficina. Mantenir la familia unida cada cop és més complicat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Premonició Completa!! 2007 2011-04-28 01:48:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.