Elinks

El chorreo: la gran broma del 2 a 6

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Comèdia, Curt, Esports
Descripció:
Director: Francesc Cánovas Intèrprets: Jordi Díaz, Oriol Ruíz , Manel Vich Director i guionista: Francesc Cánovas Productor: Grup Cinema Art (CECC) Director de fotografia: Ignasi Moreno Ajudant de direcció: Enric Saurí Montatge: Octavio Rodriguez Script: Judith Bufia Ajudant de càmara: David Ballespí Operador Steady: Marc Barceló So directe i montatge audi: Axel Ware Ajudant de so: Alejandro Fernández Cap de Producció: Xavier Muñoz Ajudant de producció: Natalia Mendoza Direcció d'Arte: Gema Baldomero Cap d'elèctrics: Iuma Crusellas Elèctric: Karlos Arguiñano Grua i travelling: Ramón Camuñas Maquillatge: Maika Béjar Runner: Jordi Martí Making of: Salvador Nonell y Teresa Porqueras Foto fitxe: Iolanda Pujol Web: Hugo Osorio (vectorES Divergente) Cartell: Miguel Pacheco Música original: Wifredo Sevilla Tema crèdits: Phutbol 2.6 de Illa Carolina / produce Miqui Puig

En plena crisi econòmica, el Cesc, un home d'uns 35 anys, empleat de Correus i culé empedreït, està a casa seva una nit de finals d'abril amb el clàssic Madrid-Barça molt a la vora. Després de revisar les seves factures, comptes, ingressos i despeses, s'adona que l'esmentada crisi l'està assetjant. Però té una idea que el ronda fa temps i que el pot ajudar a sortir-se'n i a augmentar els seus ingressos.

Es tracta d'una idea brillant que comparteix amb l'Isi, amic, company de feina i madridista. El Cesc i l'Isi aniran a veure junts l'apassionant Madrid-Barça amb un amic del Cesc, el Blai, que és el típic seguidor patidor, culé fins al moll de l'os. El partit i el que passa durant el partit canviaran la vida del Cesc i potser també la seva minvada economia.

El món del curtmetratge també parla del Madrid - Barça. En clau de comèdia, el director Francesc Cànovas tributa el seu homenatge particular al Barça de Pep Guardiola. En plena crisi econòmica, en Cesc, un culé total, veurà el partit de lliga Madrid ? Barça en companyia del seu amic Blai, un culé patidor i amb l’Isi, un “merengue” convençut de la victòria del seu equip. Manel Vich ? l’speaker del Barça-, Jordi Díaz, Oriol Ruiz, “Richi” Garcia i Joan Casals ? l’avi del Barça-, són alguns dels actors protagonistes.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El chorreo: la gran broma del 2 a 6 2011 2011-04-27 19:09:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.