Elinks

L'últim ballarí de Mao (Mao's Last Dancer)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Biografia, Drama
Descripció:
DURADA: 117 minuts. - MIDA: 1,56 G

Idiomes: català-anglès,mandarí

PAÍS: Austràlia PRODUCCIÓ: Great Scott Productions Pty. Ltd. DIRECCIÓ: Bruce Beresford GUIÓ: Jan Sardi (Memorias: Cunxin Li) MÚSICA: Christopher Gordon FOTOGRAFIA: Peter James REPARTIMENT: Chi Cao ?Li Cunxin ,adult / Chengwu Guo ? Li Cunxin, adolescent / Huang Wen Bin ? Li Cunxin, noi / Joan Chen ? Niang, la seva mare / Wang Shuang Bao ? Dia, el seu pare / Bruce Greenwood ? Ben Stevenson / Amanda Schull - Elizabeth / Kyle Maclachlan - Charles Foster / Jack Thompson - el jutge Woodrow Seals / Camilla Vergotis - Mary McKendry / Aden Young ? Dilworth GÈNERE: Drama, Biografia, Ball, Política.

L'últim ballarí de Mao és inspirada en la història real de Li Cunxin, adaptada de la seva reeixida autobiografia Mao’s Last Dancer, que explica com, en ple caos de la Revolució Cultural, Cunxin va haver de deixar als seus, una família de camperols, per embarcar-se en un sorprenent viatge.., que va acabar encaminant-lo cap a la llibertat i el triomf personal. La història de Li es desenvolupa en un moment en què la Xina estava emergint de la gran visió de Mao. No podia ser el millor moment perquè Li Cunxin descobrís Occident, i perquè Occident descobrís a Li Cunxin.

L'últim ballarí de Mao ens explica com Li va superar l'adversitat, i com va descobrir i va explorar les seves habilitats naturals i el seu gran talent com a ballarí clàssic. Per a això, no només va haver de bregar amb les seves pròpies limitacions físiques, sinó també amb el càstig que li va imposar el desconfiat govern xinès després de la seva deserció als Estats Units.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD L'últim ballarí de Mao 2009 2011-03-31 14:16:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.