Elinks

El Mundo Deportivo 100 anys d'emocions

Any:
2006
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
S'estrena a la televisió el documental "MUNDO DEPORTIVO: 100 ANYS D'EMOCIONS", una coproducció entre Televisió de Catalunya i Mundo Deportivo i realitzat per GDA. Realitzat amb motiu del centenari del diari esportiu Mundo Deportivo, el documental recorre els moments més emotius de la història de l'esport, tot dedicant especial atenció a la història del FC Barcelona com a màxima expressió de l'emoció esportiva del nostre país.

Amb aquest documental podrem gaudir de nou d'aquell Barça dels anys cinquanta quan jugava al camp de les Corts, i de les gestes del Barça d'enguany quan aconsegueix, entre altres èxits, la segona Copa d'Europa a París. Al llarg de 50 minuts, el documental reviu els triomfs més importants d'actuals grans campions com Fernando Alonso, Dani Pedrosa o Rafa Nadal, i recorda els èxits de figures com Ángel Nieto, Manuel Santana, Miguel Indurain i molts altres. També veurem grans llegendes de l'esport internacional que ens emocionaren amb les seves impressionants gestes com Michael Jordan, Bob Beamon, Nadia Comanecci, Carl Lewis o Cassius Clay. Així mateix, podrem recordar els moments més emblemàtics de la història dels jocs olímpics, com ara la figura de Jesse Owens als Jocs de Berlín del 36 o els emotius Jocs de Barcelona 92.

El documental també repassa els principals èxits dels esports col·lectius com el bàsquet, hoquei, handbol i waterpolo. Tots són moments de gran d'emoció, en els quals, dia a dia i d'una manera constant, Mundo Deportivo ha estat present. Les portades , els titulars, les fotografies i les pàgines de Mundo Deportivo han aconseguit, al llarg d'aquests 100 anys, prolongar les sensacions i les vivències de totes aquestes emocions. Aquest recull de les imatges més significatives i memorables de la nostra història esportiva està realitzat d'una manera no cronològica i s'entrellaça amb breus testimonis d'alguns dels personatges més rellevants del món de l'esport, com Carles Puyol, Rafa Nadal, Pau Gasol, Àlex Crivillé, Iñaki Urdangarin, Arantxa Sánchez Vicario, Severiano Ballesteros; i de la societat civil, com Pasqual Maragall, Joan Manuel Serrat, Jordi Pujol i Joan Antoni Samaranch.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El Mundo Deportivo 100 anys d'emocions 2006 2008-02-20 20:24:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.