Elinks

Doctores de Filadelfia (Strong Medicine)

Any:
2000
Categories:
Sèrie
Generes:
Drama
Descripció:
"Doctores de Filadèlfia" és una sèrie de Columbia Tristar International TV de l'any 2000 en què les protagonistes són dones, professionals de la medicina, i que té en l'actriu Whoopie Goldberg una de les productores executives.

Dos punts de vista sobre la pràctica de la medicina xoquen quan la Dra. Dana Stowe (Janine Turner) i la poc ortodoxa Dra. Luisa Delgado (Rosa Blasi) es veuen obligades a treballar juntes perquè la Dra. Lydia Emerson (Whoopie Goldberg) les ha escollides per dirigir una clínica per a dones a Filadèlfia.

La Dra. Luisa Delgado és la directora mèdica d'una clínica gratuïta. Treballa llarges jornades atenent dones amb pocs recursos econòmics, però la seva tasca més difícil és intentar mantenir la clínica oberta. Quan la Dra. Dana Stowe, cap de la unitat de medicina de la dona al Rittenhouse Hospital, no vol ajudar-la, Lu recorre a la famosa metgessa i geni de la recaptació de fons, Dra. Lydia Emerson. Impressionada per l'entusiasme de Lu, la Dra. Emerson destina la seva última recaptació de fons al nou centre de Salut de Dones de Rittenhouse. Delgado i Stowe es veuran obligades a entendre's per tirar endavant el centre.

A Goldberg la idea de la sèrie se li va ocórrer quan va estar ingressada en un hospital pel naixement del seu fill gran: "Vaig tenir molt temps per parlar amb metges, llevadora, infermeres. A la seva manera són herois i heroïnes. Els vaig fer moltes preguntes i les respostes eren realment interessants i vaig pensar que aquella informació estaria bé transportar-la a un xou televisiu, per desmitificar diversos aspectes, tranquil·litzar la gent, ajudar-la a tenir una vida millor i, al mateix temps, entretenir-los".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada 2000 2010-07-15 12:42:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.