Elinks

Fent-se notar (Tenacious D in The Pick of Destiny)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Comèdia, Música
Descripció:
DURADA: 84 minuts (1h 24 min). - MIDA: 1,32 Gb

PAÍS: EUA i Alemanya GUIÓ: Jack Black, Kyle Gass, Liam Lynch MÚSICA: Andrew Gross, John King FOTOGRAFIA: Robert Brinkmann PRODUCCIÓ: New Line Cinema DIRECCIÓ: Liam Lynch REPARTIMENT: Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Tim Robbins, Ben Stiller, Colin Hanks, David Krumholtz, Meat Loaf

CLASSIFICACIÓ: No recomanada a menors de 13 anys

El 1994 van tenir lloc a Los Angeles dos esdeveniments que van sacsejar la terra: el terratrèmol de Northridge i el naixement de Tenacious D, la banda liderada per Jack Black i Kyle Gass. Els dos es van conèixer quan eren membres de la Actor 's Gang , una companyia de teatre de Los Angeles fundada per Tim Robbins, i allí va ser on ambdós van descobrir el seu amor pel rock and roll.

Des de la seva primera actuació a l'Al 's Bar de Los Angeles, on van interpretar la seva única cançó, Tribute, fins a la seva revelació com l'autoproclamada Millor Banda de la Terra, The D, com els coneixen els seus seguidors, han encantat a tothom que han pogut escoltar-los. Tot i que Black i Gass descriuen "Tenacious D in The Pick of Destiny" com una autobiografia, s'han pres certes llibertats, però clar, per què no anaven a fer-ho? Al cap ia la fi es tracta de The D, els trobadors més irreverents dins dels reverents.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Fent-se notar 2006 2010-07-06 22:03:57

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.