Elinks

Bricolatge emocional (Gapar Hernàndez)

Any:
2010
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Entrevista, Educatiu
Descripció:
DURADA: 27:30 minuts capítol aprox. - Mida: 250 MB capítol.

Programa proposat per: Miquel Calçada

L'estructura de la societat occidental, la pressió constant des de tots els àmbits i les inseguretats personals pròpies del nostre temps fan que cada dia més es busquin eines, trucs i manuals per ser una mica més feliços. Això que fins ara es trobava només als llibres, "Bricolatge emocional" ho porta per primera vegada a la televisió.

"Bricolatge emocional" és un programa de psicologia pràctica, de divulgació científica i de creixement personal, però també és un programa d'entreteniment. Amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), aquest projecte de Sargantana Voladora per a TV3 vol introduir a la televisió conceptes relacionats amb la psicologia pràctica per tal que els teleespectadors els puguin aplicar a la seva vida.

Amb la presentació de Gaspar Hernàndez, periodista amb llarga experiència radiofònica i escriptor, es plantejaran grans temes universals, com la mort, la parella, els diners, etc. La novetat recau en cadascun dels 13 capítols, en que es donarà resposta a un "com": com podem superar la por a la mort?, com podem gestionar bé la ira?, com podem aconseguir més diners? etc.

Malgrat la rigorositat a l'hora de tractar aquestes temàtiques, "Bricolatge emocional" defuig el to solemne, lent i dens que es podria derivar d'un contingut amb una certa profunditat. En definitiva, el programa vol oferir conceptes senzills de clara utilitat que ajudin a fomentar l'esperit crític de l'espectador.

"Bricolatge emocional" és un programa pregravat, de 30 minuts, i consta de 13 emissions. Gaspar Hernàndez, amb les seves intervencions presencials i la seva narració, condueix l'espectador a través de les declaracions d'especialistes i testimonis i de vídeos explicatius del tema central del programa. Juntament amb les accions pràctiques de la Flora Saura s'exemplificaran les propostes dels experts. El muntatge d'imatge i so és àgil i clar, i això contribueix a alleugerir el discurs.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2010 2010-07-01 22:20:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.