Elinks

Nudos

Any:
2003
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
DIRECTOR: Lluís María Güell GUIÓ: Ángel Alonso MÚSICA: Antoni-Olaf Sabater FOTOGRAFia: Mario Montero REPARTiment: Charo López, Goya Toledo, Carlos Álvarez-Novoa, Santi Millán, Francesc Orella, Héctor Alterio, Pepa López, Joan Crosas, Terele Pávez PRODUCTORA: Ovideo

Barcelona, 2002. Un taüt acolorit amb grafits viatja fins al cementiri de Montjuïc sobre un carro estirat per cavalls. És l'enterrament de Pep Grau (Carlos Álvarez-Novoa), un vell pescador al qual s'ha trobat ofegat subjecte a la seva barca per un complicat nus mariner. La veu en off de Pep Grau, que encara pot parlar mentre espera que la seva mort sigui definitiva, ens va descrivint amb sentit de l'humor i afecte els curiosos personatges que van viure al seu voltant, ens relata els moments difícils de la seva infància durant la Guerra civil i, finalment, ens presenta a Lola (Charo López), la seva companya de tota la vida que té un lloc de peix al bellíssim Mercat de la Boqueria i que comença a rebre regals anònims després de la mort del Pep.

Silvia (Goya Toledo), una jove ambiciosa i atractiva, és l'advocada de la companyia d'assegurances. Mario (Francesc Orella), el seu superior directe i amant durant els darrers anys, li encarrega el cas perquè aclareixi les estranyes circumstàncies de la mort del pescador. La investigació de Silvia es converteix en l'altre fil conductor de la narració i ens dóna a conèixer altres personatges, com el inconformista doctor Cipriano Mera (Héctor Alterio), vell amic de Pep, i el seu fill Gabino Mera (Santi Millán).
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Nudos 2003 2010-05-28 17:45:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.