Elinks

Solitud

Any:
1991
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA : 104 min. - MIDA: 1.37 Gigues

Direcció: Roma Guardiet Intèrprets: Omero Antonutti, Núria Cano, Carme Sansa, Pep Tosar, Albert Vidal Públic apropiat: Adults

En Maties ha trobat per fi treball en una apartada muntanya dels Pirineus. L'acompanya la seva dona, Mila, a la qual no li resulta fàcil adaptar-se al nou ambient. Mila sent una terrible soledat enmig de la natura, separada de la civilització. Aquest conflicte comença a créixer al seu interior, agreujat per la indolència i la mandra de Maties, que a penes li presta atenció. La seva vida canvia quan coneix un comprensiu pastor, que de seguida es converteix en el seu amic i confident.

Els sentiments de Mila cap al seu únic amic es desenvolupen, fins que s'adona que en realitat està enamorada del pastor. Això provocarà una tensió creixent en les relacions amb el seu marido.Una pel.lícula basada en la famosa novel la homònima de Victor Català, considerada una de les més importants de la història de la llengua catalana. Explica una història d'amor que es produeix enmig de la solitud d'un idíl.lic paisatge. Està narrada de manera pausada i arriba moments de acceptable emoció.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Solitud 1991 2010-04-16 00:05:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.