Elinks

Empire Falls

Any:
2005
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
DURACIÓ: 102 minuts. - MIDA: 1.22 Gigues (1a. part)

DURACIÓ: 76 minuts. - MIDA: 952 Megues (2a. part)

PAÍS: Estats Units DIRECCIÓ: Fred Schepisi INTÈRPRETS: Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Paul Newman, Robin Wright Penn, Aidan Quinn, Joanne Woodward, Dennis Farina, William Fichtner, Estelle Parsons, Theresa Russell, Jeffrey DeMunn, Trevor Morgan, Danielle Panabaker, Delia Robertson, Lou Taylor Pucci, Josh Lucas, Carey Lowell Argumento: Richard Russo (novela) GUIÓ: Richard Russo MÚSICA: Paul Grabowsky FOTOGRAFIA: Ian Baker

"Empire Falls" és una minisèrie de dos capítols que permetrà als telespectadors veure un dels últims treballs interpretats per Paul Newman, en aquest cas acompanyat per la seva dona, Joanne Woodward, i altres actors de la talla de Helen Hunt, Philip Seymor Hoffman i Robin Wright Penn.

Al centre de la història hi ha Miles Roby (Ed Harris, "El xou de Truman"). Aquest personatge té obligacions familiars, sobretot amb el seu pare, Max (Paul Newman, "El color dels diners"), i amb la seva filla, Tick (Danielle Panabaker), que no té bones relacions amb la mare, Janine, que es vol tornar a casar amb un ric empresari local, Walt Comeau (Dennis Farina, "Llei i ordre").

"Empire Falls" és una comunitat que controla Francine Whiting (Joanne Woodward, "Philadelphia"). Francine és també la propietària del restaurant que dirigeix Miles. Miles mira de superar el seu divorci i vol apartar-se de certs fets que van marcar la vida de la seva mare, Grace, (Robin Wright Penn, "Forrest Gump") i de l'últim marit de Francine, Charlie Mayne (Philip Seymour Hoffman, "I llavors va arribar ella"), narrats retrospectivament.

A través de les experiències de Miles, la minisèrie és un homenatge a la superació d'uns amics i veïns de tota la vida, vinculats durant generacions.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Empire Falls Completa!! 2005 2010-04-10 18:00:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.