Elinks

The Box (La capsa) (The Box)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Ciència Ficció, Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
DURADA: 115 minuts. - Mida: 1,34 Gb

PAÍS: EE. UU. PRODUCCIÓ: Darko Entertainment DIRECCIÓ: Richard Kelly GUIÓ: Richard Kelly, Richard Matheson REPARTIMENT: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella, James Rebhorn, Holmes Osborne, Sam Oz Stone, Gillian Jacobs, Celia Weston, Deborah Rush, Lisa K. Wyatt, Mark S. Cartier, Kevin Robertson, Michele Durrett, Ian Kahn, John Magaro

Què passaria si algú et donés una caixa amb un botó que, al clicar-lo, aparegués un milió de dòlars però, simultàniament, s'endugués la vida d'algú que no coneixes? Ho faries? I quines serien les conseqüències?

Estem en l'any 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) és professora en un institut privat i el seu marit, Arthur (James Marsden), és enginyer de la NASA. Són, en tots els aspectes, una parella normal que duu una vida normal als afores de la ciutat amb el seu fill jove? fins que un home misteriós amb un rostre horrible i desfigurat apareix en la seva porta i presenta a Norma la seva proposta de vida alternativa: la capsa.

Norma i Arthur, que només tenen 24 hores per a decidir-se, s'enfronten a un dilema moral impossible. El que no saben és que, decideixin el que decideixin, ja han començat a desencadenar-se terribles conseqüències. Aviat descobrixen que no poden controlar les ramificacions de la seva decisió i que aquestes s'estenen molt més enllà del què es pensen.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD The Box (La capsa) 2009 2010-03-29 21:55:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.