Elinks

Rugrats a París (Rugrats in Paris: The Movie)

Any:
2000
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família
Descripció:
Durada: 78 minuts. - Mida: 1.15 GiB

Direcció: Stig Bergqvist i Paul Demeyer. País: EUA. Guió: David N. Weiss & J. David Stern, Jill Gorey & Barbara Herndon i Kate Boutilier; basat en la sèrie de televisió dels Rugrats, creada per Arlene Klasky & Gabor Csupo & Paul Germain.. Producció: Gabor Csupo i Arlene Klasky. Música: Mark Mothersbaugh. Fotografia: . Intèrprets (veus VO): Christine Cavanaugh (Chuckie Finster), E.G. Daily (Tommy Pickles), Cheryl Chase (Angelica Pickles), Tara Charendoff (Dil Pickles), Kath Soucie (Lil De Ville / Phil De Ville / Betty De Ville), Cree Summer Francks (Susie Carmichael), Michael Bell (Drew Pickles / Chas Finster), Debbie Reynolds (Lulu Pickles), Jack Riley (Stu Pickles), Susan Sarandon (Coco LaBouche), John Lithgow (Jean-Claude)..

Chas, el pare de Chuckie, comença a sortir una altra vegada amb noies i a Chuckie li sembla bé perquè vol que trobi una nova mare per a ell. Stu Pickles rep l'encàrrec de desenvolupar el seu nou invent, el Reptar, en el nou i meravellós parc d'atraccions de París, anomenat EuroReptarlandia.

Tommy, Chuckie, Angelica, Phil, Lil, Baby Dil i Didi, tota la colla acompanya Stu a la capital de l'amor. Però en la nova gran aventura dels Rugrats hi ha més coses que glamour, fashion i formatges. Chuckie aprèn una lliçó: les princeses i mamis potencials no sempre són el que semblen. Chas descobreix que trobar a la dona ideal pot resultar difícil en qualsevol idioma. I els Rugrats recorren París, de la torre Eiffel a Notre Dame i descobreixen excitants novetats sobre el valor, la lleialtat, la confiança i l'amor vertader.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Rugrats a París 2000 2010-03-25 21:51:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.