Elinks

23-F: El dia més difícil del rei

Any:
2009
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Història
Descripció:
DURADA: 71 minuts (1era part) + 72 minuts (2ona part). - Mida: 740 Mb per episodi.

Idiomes: Català-Castellà-Audiodescripció català.

PAÍS: Catalunya i Estat Espanyol GUIÓ: Helena Medina MÚSICA: Alberto García Demestres FOTOGRAFIA: David Omedes PRODUCCIÓ: Televisió de Catalunya, Alea Docs & Films amb la participació de Televisió Espanyola DIRECCIÓ: Sílvia Quer REPARTIMENT: Lluís Homar (Joan Carles I), Mónica López (Sofia de Grècia), Emilio Gutiérrez Caba (Sabino Fernández Campo), Juan Luis Galiardo (Alfonso Armada), Pepe Sancho (Jaime Milans del Bosch), Jordi Dauder (José Gabeiras), Manel Barceló (Antonio Tejero) i Pep Munné (Francisco Laína)

CLASSIFICACIÓ: No recomanada a menors de 7 anys

(Minisèrie de 2 capítols)

El dilluns 23 de febrer del 1981 es presenta com un dia més. L'agenda del rei Joan Carles no marca cap esdeveniment especial i l'agenda política inclou la votació d'investidura del nou president del govern, sense que s'esperi cap sorpresa. Però, a les 18.23 de la tarda, les coses agafaran un altre rumb. Quan el rei Joan Carles està a punt de deixar el seu despatx per jugar un partit de squash amb uns amics, el tinent coronel Tejero irromp al Congrés i hi reté els diputats i el govern en ple esperant que hi arribi una autoritat militar.

Al Palau, com a la resta d'Espanya, els primers moments són de confusió. Ningú sap què ha passat: només hi han hagut crits, i ràfegues de metralleta... La poca informació és de la ràdio de la SER, que transmetia en directe la votació. Però és evident que es tracta d'un cop d'estat, i els colpistes, per boca de Tejero, diuen que actuen en nom del monarca. Durant les hores que seguiran, el rei haurà de desplegar tota la seva habilitat per mostrar als militars indecisos que ell no dóna suport al cop i que vol salvaguardar les llibertats que tant han costat d'aconseguir.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 23-F: El dia més difícil del rei Completa!! 2009 2010-02-20 09:43:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.