Elinks

Trainspotting (Trainspotting)

Any:
1996
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Crim, Drama
Descripció:
Durada: 94 minuts. - Mida (versió SD): 1.03GB

Mida (versió HD): 4.31GB

Director: Danny Boyle Intèrprets: Ewan McGregor, Ewen Bremmer, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle, Kelly MacDonald, Peter Mullan, James Cosmo Guió: John Hodge Director de fotografia: Brian Tufano Producció: Andrew MacDonald Productora: Figment Films, Channel Four Films, The Noel Gay Motion Picture Company Idioma original: Anglès Nacionalitat: Regne Unit

Edat: +18

Un grup de joves heroïnòmans comparteix pis en un barri marginal d'Edimburg. Allà conviuen un violent i alcohòlic psicòpata, un desesperat addicte a l'heroïna, un faldiller amb un coneixement enciclopèdic de Sean Connery i un entusiasta de les caminades i obsessiu d'Iggy Pop. La despreocupada vida d'aquests personatges consisteix en una successió de dosis de droga tan sol interromput per les ressaques que solen culminar en síndrome d'abstinència.

Aquesta pel·licula de Danny Boyle ("Slumdog Millionaire") es va convertir en un dels grans èxits del cinema britànic dels 90. Basada en la novel·la homònima d'Irvine Walsh, va costar poc més de dos milions de dòlars i va recaptar, només en un any, més de 90. El seu títol, "Trainspotting", és una paraula anglesa que fa referència a un ofici molt britànic, que consisteix en apuntar els trens que passen per una estació. Aquesta activitat tan monòtona constitueix una manera de viure per a qui la realitza, el mateix que ocorre amb els heroïnòmans retratats en el film, que va ser nominat a l'Oscar al millor guió adaptat. El seu protagonista, Ewan McGregor, es va veure automàticament catapultat a la fama gràcies a la seva interpretació.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Trainspotting 1996 2010-02-03 03:43:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.