Elinks

Gala del patinatge català 2009 (Vilanova i la Geltrú)

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports, Música, Musical
Descripció:
Durada: 54 minuts. - Mida: 582 megues.

El Pavelló Poliesportiu del Garraf acull la Gala de Campions de Patinatge Artístic 2009. Es tracta d'un esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, que clou la temporada de competicions d'aquesta modalitat esportiva, amb una exhibició de les millors patinadores i clubs del país, amb l'objectiu de celebrar els èxits obtinguts durant la temporada.

Vilanova i la Geltrú celebra per segon cop aquesta gala d'exhibició, que enguany arriba a la cinquena edició. La Gala té per objectiu reconèixer el mèrit esportiu dels patinadors i patinadores de Catalunya.

La Gala de Campions començarà a les 16h i finalitzarà a les 19.30h. Hi participaran patinadors i patinadores de les categories aleví; infantil; cadet, juvenil; junior; senior i xou petit de clubs del país com el CE Arenys de Munt, CP Parets, PA Mataró, U-E Horta, CP Lloriana, Ripollet, Sant Feliu, CPA Rubí, Tona, Ripollet CPA, Terrassa CN, Premià CP i la Fundació Esport Base Vilanova entre d'altres. En total hi participaran més d'una trentena de clubs d'arreu de Catalunya amb exhibicions individuals de i de grup de les diferents modalitats del patinatge artístic.

L'exhibició prèvia al lliurament de reconeixements oficials a les patinadores, serà enregistrada i emesa per Televisió de Catalunya.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Gala del patinatge català 2009 2009 2010-01-30 17:34:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.