Elinks

Llits (Pla/Lectus)

Any:
2009
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental
Descripció:
Durada: 45 minuts. - Mida: 490MB

El documental "Pla / Lectus" és una idea original de Lluís Danés dirigida per David Lillo, Aran Zulaika i el mateix Danés. El documental està basat en l'espectacle de teatre visual i circ "Llits" que es pot veure aquests dies (fins al 3 de gener) a la Sala Gran del TNC. Des que es va estrenar el 17 de desembre, "Llits" ha tingut un gran èxit de públic i ha exhaurit pràcticament les localitats de totes les representacions.

El documental està protagonitzat per Albert Pla i compta amb altres protagonistes molt especials com Lluís Llach, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet, Fermín Muguruza, Lluís Danés i Jordi Dauder, entre molts altres

Albert Pla ha estat escollit per protagonitzar el nou espectacle de teatre visual i circ del director Lluís Danés i música original de Lluís Llach titulat "Llits". El paper de Pla està inspirat en un dels més grans acròbates de tots els temps: el Gran Lectus. A mesura que avancen els assajos, Pla entra cada cop més dins del seu personatge. Un dia, durant un dels assajos, Pla té un accident i es fa un cop al cap. Quan es desperta, està convençut que és el Gran Lectus. Amics de Pla i col·laboradors de l'espectacle ens acompanyen en aquest viatge per entendre com en els processos de creació, la realitat i la ficció sovint es confonen.

"Pla / Lectus" té una durada d'uns 50 minuts i és una producció de Santamandra Produccions, Andreas Claus i Lila Pla Alemany i Televisió de Catalunya. Amb la col·laboració de Soul Produccions i Àtic TV. I el suport del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC) i el Consell Nacional de les Arts de Catalunya (CONCA).
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Llits (Pla/Lectus) 2009 2010-01-08 01:42:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.