Elinks

Buscant La Trinca

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Concurs, Musical, Humor
Descripció:
Durada: uns 60 minuts per capítol.

La Trinca va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més coneguts durant les dècades dels 70 i 80. Amb unes lletres carregades d'ironia i d'una posada en escena original, La Trinca parodiava amb humor la societat catalana i espanyola. Ara, aprofitant el context de la celebració dels 50 anys de la Nova Cançó, "Buscant La Trinca" té la voluntat de traslladar també a les noves generacions el risc i l'espectacle que va suposar aquesta formació en la pretransició i en la transició.

'Buscant La Trinca' és un programa de TV3 i Gestmusic que, al llarg de diverses gales televisades celebrades primer a diverses ciutats catalanes (Tarragona, Girona, Manresa, Lleida, Barcelona i Granollers) i, posteriorment, a un plató de TV3, escollirà els tres nois que, una vegada acabat el programa, interpretaran els components de La Trinca en un musical -dirigit per Joaquim Oristrell- sobre la seva vida i les seves cançons.

En els programes que es faran des del plató de TV3, els candidats tindran el suport de professionals de l'espectacle que els ajudaran a preparar les seves actuacions en un espai formatiu. Serà el moment que els concursants, que fins aleshores hauran actuat individualment, comencin a formar trios perquè el jurat pugui anar afinant en la recerca dels tres nois que formaran part del que podríem anomenar 'La Trinca del segle XXI'
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Buscant La Trinca Completa!! 2009 2009-11-30 20:59:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.